Auto Assembly Forum Problems

AA2014 Logo

We just wanted to let you all know that over the weekend we’ve encountered a few problems with the official Auto Assembly Forum. It appears that a software update to the forum failed which has now frozen the board completely to the extend that it has rendered the board unusable and even locked our own team out of using it!

As a result, we will be taking the old forum offline and replacing it with a brand new board in the next couple of days in preparation for Auto Assembly 2014. We hope to have this ready for new signups in the next 24 hours if not sooner but we’ll keep you all posted!

UPDATE

The new forum is now LIVE! We’re still updating it and working on getting all of the areas set up and adding categories and planning out content for it, but we thought that it was important to have the forum online as quickly as possible rather than leaving it offline for too long so feel free to sign up to the new board! Unfortunately, as we have had to start this from scratch all previous forum members will have to join again.

Facebook Comments

About Simon Plumbe 453 Articles
Husband, father and lifelong geek. Originally from the West Midlands, now spending my days in South Wales with my family and a house full of animals. Passionate about video games, especially retro gaming, the Commodore 64 and PlayStation Vita. Love pro wrestling, sci-fi and I'm an animal lover and vegetarian. Enjoyed this and my other articles? Why not buy me a coffee: http://ko-fi.com/simonplumbe